Print Friendly, PDF & Email

Biertocht op vrijdag 20 april 2012

Deze activiteit is inmiddels vol geboekt.

Dit jaar brengt de Biertocht ons, net als in 2010, naar het hoge noorden, maar nu naar de provincie Groningen. Wij zullen deze keer de mooie stad Groningen bezoeken!

Waar?
Groningen

2012bier01

Programma:

Waar gaan we naartoe? We gaan naar Hooghoudt voor het ochtendprogramma. Hier krijgen wij een rondje Hooghoudt met aansluitend een lunch. Vervolgens gaan we naar de Bierbrouwerij Grunn. Hier gaan we lekker bier proeven, 7 stuks maar liefst, met uiteraard een snackje er bij. Het diner wordt hier ook genuttigd.

Dan is het alweer tijd om naar Leiden terug te gaan helaas.

De planning is om rond 07.15 uur te vertrekken en rond 23.00 uur retour te zijn. Exacte kosten worden nog bekend gemaakt. Aanmelden voor deze wederom fantastische Biertocht kan uiteraard wel.

2012bier02

Deelname:

Indien u geïnteresseerd bent in deze tocht verzoeken wij u vast een mail te sturen aan Louis Berger, L.M.Berger@lumc.nl met vermelding van uw personeelsnummer en het aantal personen (1 of 2).
Ook dit jaar zijn er weer maximaal 50 plaatsen beschikbaar.

Als het hele programma bekend is en dus ook de prijs, zullen we u dit zo snel mogelijk doorgeven waarna u definitief kunt besluiten om wel of niet deel te nemen.

Contactpersonen:

Menno de Groot, tst. 2888, e-mail M.J.de_Groot.FB@lumc.nl
Jan Sizoo, tst. 2888, e-mail J.Sizoo@lumc.nl