Cursus binnenhuisarchitectuur

Deze activiteit is inmiddels vol geboekt.

De 1e groep van deze cursus start op dinsdag 7 februari 2012; de 2e groep start op dinsdag 14 februari 2012..

Er zijn 6 bijeenkomsten van 2 uur en deze vinden om de week plaats. Maximaal 12 cursisten per avond. Als er meer aanmeldingen komen dan wordt een tweede groep gestart, die begint op 14 februari.

2012arch

Locatie: LUMC, locatie L-2-30.

Aanvang om 19.30 uur.

Programma:

Het doel van deze cursus is om bewuster te leren omgaan met ruimten, meubelen, kleurgebruik en verlichting voor ruimtelijke en sfeervolle effecten en efficiënt gebruik maken van uw budget.

In deze cursus zult u samen met uw docent, een interieurarchitect, ontdekken dat binnenhuisarchitectuur interessant is en dat iedereen dit thuis kan toepassen. Door deze cursus zult u uw kijk op het interieur aanzienlijk zien veranderen. Door de gegeven tips, ideeën, leerzame oefeningen en theoretische kennis zult u makkelijker kunnen combineren waardoor een betere eenheid ontstaat in uw interieur.

U zult ruimtes beter, functioneler en efficiënter kunnen benutten en sfeervol verlichten. Ook zult u leren dat u veel met kleur kan bereiken. Ergonomie komt ook aan de orde. Een eigen woonkamer wordt door de cursist getekend en gedurende de cursus op papier ingericht. Ook worden een kleur en verlichtingsplan gemaakt. U krijgt opdrachten om thuis uit te werken.

Deelname

U dient uw betaling ad € 49,- p.p. over te maken naar onze ING-bankrekening vóór 15 januari 2012 o.v.v. uw personeelsnummer en “Binnenhuisarchitectuur”. De betalingsgegevens staan achterin de PV-er vermeld.

Let op de gewijzigde tenaamstelling van onze bankrekening.

Contactpersoon

Louis Berger, toestel (526) 1252 m.u.v. vrijdag of 06 – 2468 6033, e-mail: L.M.Berger@lumc.nl