Dagje Delft op zaterdag 2 juni 2012

Deze activiteit is inmiddels vol geboekt (20/02/2012)

Een leuke dag niet ver van huis in de binnenstad van Delft

2012delft01

 

 

 

Waar?

In de stad Delft

Programma:

We vertrekken ’s morgens met de bus vanaf de parkeergarage LUMC richting de Koninklijke Porceleyne Fles. Hier wordt u ontvangen met koffie en appelgebak en krijgt u een rondleiding. Ook kunt u een bezoek brengen aan de showroom.

N.B.
Dit seizoen heeft de Koninklijke Porceleyne Fles, in verband met een verbouwing, geen beschikking over een lift. Aangezien alle zalen boven zijn, is het noodzakelijk dat iedere gast goed ter been is en in staat is om een trap te lopen.

Daarna gaan we naar een gezellig restaurant in het hart van de stad. Hier wordt u gastvrij ontvangen met een heerlijke lunch.

Na de lunch stapt u in een rondvaartboot voor een bijzondere tocht door de grachten van Delft. U ervaart Delft vanuit een heel ander perspectief als u onder de eeuwenoude boogbruggen doorvaart. Net als Amsterdam heeft ook Delft een grachtengordel. De tocht voert u langs historische bezienswaardigheden als VOC-locaties en patriciershuizen. Eenmaal aan land gekomen staat een stadsgids u al op te wachten om u mee te nemen langs de onontdekte stukjes stad en de mooiste plekjes van Delft.

Deze bijzondere dag wordt afgesloten met een verzorgd driegangen diner in het historisch centrum.

2012delft02

 

 

 

 

 

 

 

 

Deelname:

U dient uw betaling voor deze dag ad € 47,50 over te maken naar onze ING rekening vóór 1 april 2012 o.v.v. uw personeelsnummer en Delft. De betalingsgegevens staan achterin de PV-er vermeld.

Contactpersonen:

Jenny van der Spek-Groenewegen, e-mail: jennyvanderspek@gmail.com

Bep Bross, e-mail: jobe.bross@ziggo.nl