Print Friendly, PDF & Email

Mountainbiken & Grotadventure op zaterdag 1 september 2012.

Vindt u het leuk om Limburg op een sportieve en spannende manier beter te leren kennen, dan moet u hier zeker aan deelnemen.

Waar?

Limburgse heuvelland en mergelgroeve.

Programma:

06.00 uur: vertrek naar Limburg

Ontvangst met koffie/thee en Limburgse vlaai.

Mountainbiken

2012mountain01

Het Limburgse heuvelland en de aangrenzende Belgische voerstreek hebben heel wat te bieden aan de liefhebbers van mountainbiken. Onder begeleiding van een instructeur voert de groep over de mooiste paden en wegen. De route voert niet alleen over gebaande paden, maar gaat kris kras door het bos.

Lunch Break

Grotadventure

2012mountain02

Een “ondergronds avontuur” in een authentieke Limburgse mergelgroeve.

Tijdens deze “grottenspeurtocht”wordt u omringd door totale duisternis en stilte. In een gangenlabyrint met 460 gangen en een totale lengte van bijna 25 km gaat u terug naar de tijd van de mergelwinning. Om het daglicht weer te bereiken moet uw gezelschap, gewapend met een kaars, een spannende speurtocht met allerlei uitdagende opdrachten volbrengen. Een unieke beleving in een totaal andere wereld voor iedereen.

We sluiten deze sportieve en spannende dag af met een buffet.

Aankomst in Leiden omstreeks 23.00 uur.

Deelname:

U dient uw betaling ad € 75,- p.p. vóór 17 augustus 2012 over te maken naar onze ING bankrekening o.v.v. uw personeelsnummer en “Mountainbiken”. De betalingsgegevens staan achterin de PV-er vermeld.

Contactpersoon:

Hans Boekkooi, tst 2888 of 06-23039735
E-mail: W.J.G.Boekkooi@lumc.nl