Musical: Saturday Night Fever ( website )

We hebben 48 kaarten, maar let op: vol is vol!!!

Wanneer?

Woensdag 4 juli 2012

** VOL **

2012saturdaynight

 

 

 

 

 

 

 

 

Waar

Nieuwe Luxor Theater Rotterdam

Verhaal

De jonge aantrekkelijke Tony Manero komt uit een arm Italiaans immigrantengezin en groeit op in Brooklyn, New York. Hij en zijn vrienden dromen van het onbereikbare Manhattan, aan de overkant van de rivier. Elke zaterdagavond ontsnappen ze aan de dagelijkse realiteit in de disco ‘2001 Odyssey’.
Tony is de koning van de dansvloer, hij wordt aanbeden door alle vrouwen en is voor alle jongens hét voorbeeld. Als hij op een avond de mooie Stephanie Mangano ontmoet laat hij zijn vaste danspartner Annette vallen en besluit, na een aantal confrontaties met zijn familie en vrienden, samen met haar de stap naar het succesvolle Manhattan te wagen. Maar of hij daar zal slagen.

De musical Saturday Night Fever is gebaseerd op de wereldwijde filmsensatie die in één klap de soundtrack van de jaren zeventig werd. De legendarische Bee Gees hits ‘Stayin Alive’, ‘Night Fever’ en ‘You should be dancing’, zijn ook te horen in deze musical.

Wilt u deze hitmusical niet missen, maak dan z.s.m. het onderstaande bedrag over.
U wordt ook nog per touringcar naar Rotterdam gebracht en weer opgehaald.
Vertrek zal ongeveer 18.30 uur zijn. De voorstelling begint om 20.00 uur.

Deelname:

U dient uw betaling ad € 46, – p.p. over te maken naar onze ING-rekening vóór 1 april 2012 o.v.v. uw personeelsnummer en “Saturday Night Fever”. De betalingsgegevens staan achterin de PV-er vermeld.

Contactpersoon:

Jenny van der Spek-Groenewegen. 06 – 4849 6078, e-mail jennyvanderspek@gmail.com