5-daagse vliegreis naar Rome (21 tot en met 25 november 2012)

DEZE ACTIVITEIT IS INMIDDELS VOL GEBOEKT!

Van woensdag 21 t/m zondag 25 november 2012 organiseren wij wederom een stedenreis.

2012rome01

2012rome02

In het verre verleden hebben de Romeinen vanuit Rome wegen aangelegd om met hun legioenen alle uithoeken van het rijk te kunnen bereiken. Het is dus inderdaad zo dat alle wegen naar Rome leiden. Vele mensen weten deze metropool dan ook te vinden om onder andere het prachtige historische centrum Centro Storico te bezichtigen, gelegen tussen de rivier de Tiber en de Via del Corso.
In het najaar is het zeer aangenaam om deze wereldstad te ontdekken, want door het mediterrane klimaat is de temperatuur zeer aangenaam. Heerlijk om het indrukwekkende amfitheater Colosseum, het Vaticaan, de monumentale Trevi Fontein en het prachtige plein Piazza di Spagna te bezichtigen. Naast de overweldigende cultuur heeft Rome ook andere dingen te bieden, zoals de stijlvolle winkels, de heerlijke restaurants en trendy nachtclubs.

Programma:

Dag 1: woensdag 21 november 2012

U reist op eigen gelegenheid naar de luchthaven Amsterdam Schiphol.
U wordt 2 uur voor vertrek verwacht om in te checken voor uw rechtstreekse KLM-vlucht naar Rome.

klmlogo

De deelnemers zullen in de ochtend in 2 groepen vertrekken omdat het helaas niet mogelijk is om 1 vlucht te regelen.

De exacte vluchtgegevens krijgt U zodra wij deze hebben vernomen. Aan boord is geen verzorging bij de reissom inbegrepen, maar uiteraard kunt u tijdens de vlucht wel drankjes e.d. kopen. Na aankomst op de luchthaven Rome Fiumicino wordt u opgewacht door een touringcar die voor u gereed staat, waarna de transfer naar uw accommodatie plaatsvindt.

Dag 2, 3 en 4: 22 t/m 24 november 2012

Na het ontbijtbuffet heeft u de gehele dag ter vrije besteding en kunt u de bezienswaardigheden van uw keuze bezoeken.
Uiteraard wordt er voor deze dagen een excursieprogramma samengesteld; dit programma is momenteel (februari 2012) nog niet bekend.

Dag 5: zondag 25 november 2012

Vandaag is alweer uw laatste dag in Italië. Na het laatste ontbijt in het hotel, checkt u uit en levert u de kamersleutel weer in. Aansluitend heeft u tot aan het vertrek de tijd ter vrije besteding om de laatste bezienswaardigheden te bezoeken, waar u de afgelopen dagen nog geen tijd voor heeft gehad.

Ruim op tijd voor vertrek van de vlucht staat de locale touringcar weer voor u klaar voor de transfer naar de luchthaven van Rome. U dient wederom 2 uur voor vertrek in te checken voor uw rechtstreekse vlucht terug naar Amsterdam Schiphol. U kunt terugkijken op een fantastische reis!

 

2012rome03

We verblijven in het AMERICAN PALACE EUR HOTEL****

Het hotel ligt op 50 meter van metrostation Laurentina op lijn B, die onder andere naar het Colosseum rijdt en biedt ook snelle metroverbindingen naar treinstation Termini van Rome.

Drankjes in het hotel zijn verkrijgbaar op de groene binnenplaats met fruitbomen.
Er is een gratis 24-uurs fitnessruimte.

De kamers van het American Palace zijn voorzien van airconditioning, een satelliettelevisie en een eigen badkamer met een douche. Ze hebben een klassieke stijl met houten meubels en vloerbedekking of parketvloeren. Het restaurant biedt elke dag een ander menu met uitstekende Italiaanse gerechten. Het is van maandag tot en met vrijdag geopend voor de lunch. Gasten kunnen tussen 07:00 en 10:00 uur van een ontbijtbuffet met verschillende zoete en hartige etenswaren genieten, zoals vleeswaren, eieren, croissants en zelfgemaakte taart.

U verblijft op basis van logies met ontbijtbuffet.

2012rome04

Website van het hotel: http://www.americanpalaceroma.com

Daar de excursies op dit moment nog worden uitgezocht volgen deze later op de site of in de volgende PV-er.

Deelname:

De kosten van deze reis zijn € 349,- p.p.; hiervoor bieden wij u 4 overnachtingen, 4x ontbijtbuffet, alle locale services en belastingen, transfer van luchthaven naar hotel v.v.

Toeslag 1-persoonskamer € 106,-.

Excursies, andere activiteiten, lunches en diners in Rome zijn voor uw eigen rekening en zijn dus niet opgenomen in deze prijs.

Opgave voor deze stedenreis kan alleen door middel van storting van het verschuldigde bedrag op onze ING rekening 616578 t.n.v. PV LUMC onder vermelding van “Stedenreis” en uw personeelsnummer.

Omdat wij meer gegevens nodig hebben dan U kwijt kunt op het overschrijvingsformulier, verzoeken wij U tevens het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen naar:

Wilma Ouwehand, secretariaat PV-LUMC, J11-R-80.

Dit formulier hebben wij nodig voor het reserveren van o.a. de excursies.

Klik [ HIER ] voor het opvragen van het formulier (Excel); u vindt het formulier ook op onze Formulierenpagina.

N.B.
U dient zelf voor een annulerings- en/of reisverzekering te zorgen!
Denkt u ook aan een geldig reis-document.

Contactpersoon:

Wilma Ouwehand, tst. 3957 m.u.v. vrijdagmiddag of 06 – 53 76 77 68, e-mail: W.J.Ouwehand@lumc.nl