Deze reis is inmiddels vol geboekt.

Skireis naar Chatel (Frankrijk) van donderdag 15 maart tot en met maandag 19 maart 2012.
Het vertrek is 15 maart op donderdag(namiddag) en de terugkomst is 19 maart op maandag(ochtend).

Met veel genoegen en op veler verzoek nogmaals een skireis met bestemming Hotel le Lion d’Or in Chatel.

Dit keer is de verzorging ALL INCLUSIVE.

Waar?

Le Lion d’Or in Châtel, voor velen een bekend hotel.

Soort reis: 5-daagse miniski
Vervoer: per luxe royal class touringcar met faciliteiten
Aantal nachten: 2 overnachtingen
Verzorging: nieuw * All Inclusive *
Skipas: Inclusief voor 3 dagen Portes du Soleil

Hotel Le Lion d’Or is een gezellig hotel. Het ligt midden in het centrum van Châtel en u wandelt zo de gezellige winkelstraat in. Direct achter het hotel vertrekt de gondellift. Skibus stopt op 50 meter

2011ski

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een receptie en een sauna. In de gezellige hotelbar die ingericht is als een feestcafé barst elke middag de (Happy Hour) après-ski los. In het hotel is een bagageruim en een douche waarvan u op de aankomst- en vertrekdag gratis gebruik kunt maken.

Kamers

De kamers zijn comfortabel ingericht met televisie en een badkamer met douche en toilet.

Verzorging * nieuw *

U verblijft hier op basis van All Inclusive.

’s Morgens een uitgebreid ontbijtbuffet met keuze uit diverse soorten broodjes, twee soorten kaas, drie soorten vleeswaren, verschillende soorten jam, yoghurt, muesli, een eitje, koffie, thee, melk, jus d’orange, elke dag afwisselend verse croissants, vers fruit, pancakes, mini chocoladebroodjes of mini rozijnenbroodjes.

Het lunchpakket kunt u zelf klaarmaken, en bestaat uit: brood, beleg, fruit en een pakje drinken. Tussen 16.00 en 23.00 uur zijn de volgende dranken inclusief: koffie, thee, witte wijn, rode wijn, rosé, frisdrank, jus d’orange en bier, om 17.00 uur is er taart of een snack.

’s Avonds een driegangen diner met keuze uit twee hoofdgerechten. Tevens wordt er een kaasplankje geserveerd en tweemaal per week lokale specialiteiten (franse avond en raclette)

N.B.: het all inclusive arrangement begint om 16.00 uur op de dag van aankomst en is geldig tot en met het diner op de dag van vertrek.

Châtel / Portes du Soleil

Het sfeervolle Châtel is een echt traditioneel Frans bergdorp. U vindt niet de hoge gebouwen zoals elders in Frankrijk, maar juist laagbouw en vele chalets. Het is een vrij uitgestrekt dorp dat uit 2 centra bestaat Het centrum van Châtel zelf beschikt over zeer veel gezellige restaurants, barretjes en winkels. Gratis skibus, zodat u eenvoudig van de ene naar de andere kant van het dorp kunt komen. Vanuit Châtel zelf vertrekken 2 gondels, de Petit Châtel en de Super Châtel die u binnen korte tijd op een centrale plaats in het gebied afzetten.

Het skigebied van Châtel met ruim 80 km aan pistes, maakt deel uit van het grote Portes du Soleil skigebied. Met de skipas voor Châtel heeft u aansluiting met het Massif du Linga/Pré-la-Joux, het Massif du Super Châtel en de Zwitserse dorpen Torgon en Morgins.

Portes du Soleil heeft 650 km aan pistes. Hier kunt u heerlijke tochten maken en zo ook een bezoekje brengen aan het bekende Avoriaz. Deze tochten zijn overigens ook voor de wat minder gevorderden zeker de moeite waard en goed te doen.

Inbegrepen

 • Vervoer Royal Class touringcar met faciliteiten
 • Overnachtingen in hotel Le Lion d’Or
 • Extra ontbijt bij aankomst
 • Verblijf op basis van all inclusive
 • Toeristenbelasting
 • 3-dagen skipas voor Portes du Soleil
 • Reserveringskosten
 • Calamiteitenfonds

Skimateriaal (3 dagen huur)

 • Carveski’s, schoenen en stokken – Classic € 39,-
 • Carveski’s, schoenen en stokken – Premium € 49,-
 • Carveski’s, schoenen en stokken – Expert € 69,-
 • Carveski’s – Classic € 29,-
 • Carveski’s – Premium € 39,-
 • Carveski’s – Expert € 59,-
 • Snowboard en schoenen – Premium € 49,-
 • Snowboard en schoenen – Expert € 69,-
 • Snowboard – Premium € 39,-
 • Snowboard – Expert € 59,-

Ski- of Snowboardles

U kunt ter plaatse via de reisleiding uw lessen boeken.

Betaling

De betaling ad € 399,- per persoon dient u vóór 15 januari 2012 over te maken op onze ING rekening o.v.v. Skireis en uw personeelsnummer.

De betalingsgegevens staan vermeld achterin de PV-er.

U wordt verzocht het inschrijfformulier, welke u kunt vinden op onze website, z.s.m. in te vullen en in te sturen naar Personeelsvereniging, L.M.Berger, L2-P-019 of insturen via de mail.

Contactpersonen

Joke Essen, e-mail born@quicknet.nl
Louis Berger, tst. 1252, e-mail l.m.berger@lumc.nl