Print Friendly, PDF & Email

Workshop Stadsfotografie in Leiden op zaterdag 15 september 2012.

Deze activiteit is VOL geboekt.

Fotograferen in het Centrum van Leiden.

Waar?

Start en finish bij Jills.

2012foto

Programma:

Workshop stadsfotografie waarbij theorie en praktijk de combinatie zijn voor het maken van betere foto’s. Beter leren kijken, goed nadenken over de instellingen die voor elke foto moeten worden gedaan en natuurlijk veel fotograferen in de fotogenieke stad Leiden.

Elke deelnemer werkt met zijn eigen camera. Dit kan een goede compact camera zijn of een spiegelreflexcamera. We hebben de beschikking over een aantal Canon EOS camera’s en objectieven die kunnen worden gebruikt indien de deelnemer niet over een camera beschikt (graag wel even van te voren melden aan de contactpersoon).

De workshop begint met een lunch en een theoretisch gedeelte waar de onderwerpen van de dag worden besproken. Aan de hand van enkele voorbeelden worden compositietechnieken uitgelegd. Aansluitend wordt onder begeleiding van een of twee professionele fotografen gefotografeerd in de stad.

Onder het genot van een drankje en een hapje zal bij terugkomst elke deelnemer zijn foto-opdracht uitprinten waarna deze wordt besproken. Hierdoor leert men veel, worden gebruikte technieken duidelijk zichtbaar en ziet iedereen de resultaten van de andere deelnemers.

Er is plek voor maximaal 25 personen. Vol is Vol.

Deelname:

U dient uw betaling ad € 26,- p.p. vóór 1 september 2012 over te maken naar onze ING bankrekening o.v.v. uw personeelsnummer en “Stadsfotografie”. De betalingsgegevens staan achterin de PV-er vermeld.

Contactpersoon:

Louis Berger, toestel (526) 1252 m.u.v. vrijdag of 06 – 2468 6033, e-mail L.M.Berger@lumc.nl