Wijn- en wildavond bij Jill’s op woensdag 10 oktober, woensdag 17 oktober, donderdag 18 oktober, donderdag 25 oktober en woensdag 31 oktober 2012.

Alle avonden zijn inmiddels vol geboekt

Na het overweldigende succes van de Wijn- en Spijsavond in april van dit jaar en de reacties hierop hebben we besloten om deze avond opnieuw te organiseren maar dan in de Wildmaand oktober.

2012jills

Waar?

Jill’s Restaurant, Morsstraat 6, 2312 BM Leiden.

Programma:

De Personeelsvereniging organiseert op woensdag in samenwerking met Jill’s Restaurant een Wijn- en Wildavond, bestaande uit o.a. een 4-gangen-diner.

Het diner bestaat uit de volgende gangen:

  • voorgerecht
  • tussengerecht
  • hoofdgerecht
  • dessert

Bij elke gang worden 2 wijnen geserveerd met de nieuwe wereld wijnen, dus landen zoals Chili, Zuid-Afrika, Argentinië, Australië en er wordt een uitleg gegeven over de gekozen wijnen en de combinatie met het gerecht.

Met eventuele dieetwensen (vegetarisch, dieet, allergieën) kan rekening worden gehouden; u kunt dit opnemen met onderstaand contactpersoon.

Deze avond begint om 18.00 uur. Bij binnenkomst wordt een welkomstcocktail aangeboden.
Het diner wordt afgesloten met koffie, thee of cappuccino.
Per avond is plek voor maximaal 25 personen, vol is vol.

Deelname

U dient uw betaling ad € 25,- p.p. over te maken naar onze ING bankrekening vóór 1 oktober 2012 o.v.v. uw personeelsnummer, “Wildavond” en uw voorkeursdatum.
Wilt u met meerderen tegelijk op één avond, stuur dan even een mailtje naar onderstaand contactpersoon. De betalingsgegevens staan achterin de PV-er vermeld.

Contactpersoon

Louis Berger, toestel (526) 1252 m.u.v. vrijdag of 06 – 2468 6033, e-mail L.M.Berger@lumc.nl