Ballonvaren 2013

De PV biedt u de unieke kans om vanuit een luchtballon het LUMC en omgeving te aanschouwen.

Voor de liefhebber of voor degene die nog nooit deze ervaring gehad heeft, wordt in 2013 weer het ballonvaren georganiseerd. U hebt vast wel eens gehoord hoe spectaculair ballonvaren is. Met dit jaar als extra unieke locatie het LUMC. Voor degenen die voorgaande jaren om de een of andere reden niet mee konden of misschien twijfelden is er nu een hernieuwde kans om uw droomwens in vervulling te laten gaan.

Wanneer:
Diverse dagen: 4, 5, 11, 12, 15, 16, 17, 22, 23, 24, 29 of 30 april 2013.

Waar: omgeving LUMC.

Programma:

We stijgen op vanuit de omgeving van het LUMC en de ballonvaart zal ongeveer 1 uur duren. Na afloop is er champagne. We worden gevolgd met een busje die ons weer terugbrengt naar het LUMC.

2013ballon01

Hier praten we onder het genot van een drankje en een hapje na over deze onvergetelijke unieke ervaring. Ook krijgt u een fraai luchtdoopcertificaat uitgereikt. U bent tijdens het ballonvaren verzekerd.

Gezien de locatie zijn er 12 data gepland.

Deze dagen worden gereserveerd, omdat u zult begrijpen dat ballonvaren erg afhankelijk is van het weer. De dag voor vertrek wordt u in de loop van de middag gebeld of we de volgende dag de lucht in gaan.

U wordt alleen gebeld als het doorgaat!

2013ballon02

Het is belangrijk dat u een telefoonnummer (intern en/of privé) doorgeeft waarop u bereikbaar bent, als u niet bereikbaar bent kunt u niet mee. Graag naam en telefoonnummer mailen naar W.J.G.Boekkooi@lumc.nl

De prijs voor dit evenement komt voor PV leden op € 99,- p.p. Deze prijs is voor ballonvaren spotgoedkoop!

Deelname

U dient uw betaling ad € 99,- p.p. over te maken naar onze ING-bankrekening vóór 1 maart 2013 o.v.v. uw personeelsnummer en “Ballonvaren”.
De betalingsgegevens staan achterin de PV-er vermeld.

Contactpersoon:

Hans Boekkooi, toestel 62888 of 06 – 2719 5535.
E-mail W.J.G.Boekkooi@lumc.nl