Dagtocht Disneyland Parijs 2013

Deze activiteit is inmiddels vol geboekt.

Speciaal voor leden en hun gezin!

Wanneer: zaterdag 14 september 2013.

Waar: Disneyland Parijs.

2013disney01

Programma:

Genieten met het hele gezin (uitsluitend eigen kinderen). Om op tijd bij de parken aan te komen, vertrekken we al vroeg in de ochtend (rond 04.00 uur). Wij bieden u een open ticket aan, d.w.z. dat u zelf de keuze kunt maken tussen de Walt Disney studio en het attractiepark. U kunt dan een volledige dag in één van de parken doorbrengen en alles op uw gemak beleven. Moe en voldaan worden we met de bus weer teruggebracht (19.00 uur). We zullen midden in de nacht (ongeveer 02.00 uur) weer thuis zijn. Houdt er rekening mee dat u en uw kinderen een geldig legitimatiebewijs dienen te hebben.

2013disney02

Walt Disney Studio’s:
Ontdek in het Walt Disney Studios Park, vlak naast het Disneyland Park, de magische wereld van film, animatie en televisie op 4 cinemagische ‘locaties’ vol opwindende attracties en spectaculaire shows met uw dromen in de hoofdrol.

Showtime, mensen! Maak uw debuut op het witte doek in Production Courtyard, Toon Studio, Backlot en Front lot. Dit is een route vol sterren en je weet maar nooit wie je hier tegen het lijf loopt.

Dit is ook de dag waarop u ontdekt kunt worden terwijl u geniet van alles wat de Disney Studios te bieden hebben. The Studio Tram Tour: Behind the Magic, Animagique en nog heel veel meer…

Als dat niet leuk genoeg is kan je ook je geliefde Disney figuren ontmoeten, dit mag je niet missen: een uniek moment samen.

Waarom kiest u anders niet voor een spectaculaire show of parade om de dag af te sluiten, zoals de Studio Tram Tour: Behind the Magic of onze Moteurs…Action ! Stunt Show Spectaculair? Dan weet u hoe het voelt om een ster te zijn.

2013disney03

Disneyland Park:
In een Magisch Koninkrijk niet zo heel ver hier vandaan – ergens in de buurt van de plek waar iedereen een wens mag doen en dromen werkelijkheid worden – komen de klassieke helden en heldinnen van Disney tot leven in een sprookje dat nog heel lang, en gelukkig, zal duren.

Peter Pan’s ontsnapte schaduw brengt je Disney Dreams!, de gloednieuwe spectaculaire avondshow vol Disney magie rondom het Kasteel van Doornroosje. Volg zijn avontuurlijke tocht langs oude en nieuwe Disney verhalen, op weg naar een werkelijk grandioze finale. Beleef uw favoriete Disney Landen zoals u ze herinnert uit die klassieke Disney verhalen waarin sprookjes echt tot leven komen.

De opwindende attractie Space Mountain: Mission 2 neemt u mee op een reis naar de grenzen van het universum, terwijl de kleintjes een cruise rond de wereld kunnen maken in “it’s a small world”. Het Park zit boordevol plekjes om met de hele familie plezier te hebben, van Pirates of the Caribbean tot de Mad Hatter’s Tea Cups. Een ontmoeting met de geliefde Disney figuren mag je niet missen: een uniek moment samen. Naast alle prachtige attracties en figuren zijn er ook spectaculaire parades en shows om met het hele gezin van te genieten. Er is elke dag iets speciaals te beleven!

2013disney04

Deelname

Als u één van de twee parken bezoekt dan zijn de kosten voor deze dag € 52,50 per persoon, u kunt dit ter plaatse beslissen.

Wilt u beide parken op deze dag bezoeken dan is de prijs € 60,- p.p.

U dient uw betaling over te maken naar onze ING rekening vóór 1 mei 2013 o.v.v. uw personeelsnummer en “Disney”. De betalingsgegevens staan achterin de PV-er vermeld.

U dient ook het separate inschrijvingsformulier in te vullen en aan ons op te sturen of mailen aan L.M.Berger@lumc.nl, Facilitair Bedrijf, D1-50.

Downloaden van het inschrijfformulier: [wpdm_file id=5]

Contactpersoon:

Hans Boekkooi, toestel 62888 of 06 – 2719 5535.
E-mail W.J.G.Boekkooi@lumc.nl