Parijs, 2 dagen kort en krachtig

Deze activiteit is inmiddels VOL geboekt.

Omdat de stedenreizen enorm in de smaak vallen hebben wij een extra stedenreis naar Parijs, la Ville Lumière. Het is een tweedaagse reis waarbij u van het begin tot het einde vermaakt wordt.

Wanneer: Een 2-daagse busreis op vrijdag 19 april en zaterdag 20 april 2013.

Locatie: Parijs, inclusief overnachting in een 4**** hotel.

Programma:

Vrijdag 19 april 2013

Rond 06.30 uur vertrekken we vanaf de Parkeergarage LUMC en wordt koers gezet naar de Franse hoofdstad. Onderweg maken wij een stop maar u krijgt ook koffie/thee met een gevulde koek aangeboden in de bus. Tegen 13.30 uur verwachten wij aan te komen in Parijs en brengt de chauffeur u naar de gezellige wijk Montmartre. Daar krijgt u ruimschoots de gelegenheid voor een wandeling door Montmartre waarbij u de Sacre Coeur kunt bezoeken en uzelf een portret of karikatuurtekening kunt laten maken aan het gezellige Place du Tertre.

Na deze prettige onderbreking zoeken we het verblijfadres voor de komende nacht op. U verblijft in een net 4**** hotel aan de westkant van de stad met (gedeeltelijk) uitzicht op de Eiffeltoren.

Uw kamer is voorzien van bad of douche, apart toilet, telefoon en satelliet tv.

Om 17.30 uur brengt de chauffeur u naar het typisch Parijse etablissement Les Noces de Jeannette in het centrum van de stad voor een lekker 3 gangenmenu. Naast een welkomst-kir zijn water en wijn inbegrepen.

Na het diner verleggen we het avondprogramma richting de Seine waar we een rondvaart maken; veel van de bijzondere monumenten in de stad zijn prachtig verlicht en u kijkt uw ogen uit tijdens deze mooie rondvaart. Tenslotte laten wij u via een korte route de eveneens prachtig verlichte Avenue des Champs Élysées zien en keren langs de Arc de Triomphe terug naar het hotel.

2013parijs02

Zaterdag 20 april 2013

Na een heerlijke nachtrust en een goed ontbijtbuffet neemt de chauffeur u om 08.30 uur mee de stad in naar één van de fietsverhuurders (alleen bij droog weer, bij slecht weer maken we een leuke bustour door Parijs). Samen met een enthousiaste Nederlandstalige gids maakt u een leuke en frisse fietstocht waarbij we een aantal bijzondere monumenten passeren. Het leuke van deze fietstocht is dat vooral kleinere straatjes en pleinen worden aangedaan en u Parijs anders ziet dan u gewend bent. Na de fietstocht geven wij u nog kort de gelegenheid, in het centrum de lunch te gebruiken. Tegen 14.00 uur nemen we afscheid van Parijs en vertrekken we weer richting Nederland. Ook nu zal onderweg een korte stop gemaakt worden. Rond 18.00 uur komt u aan bij Restaurant Het Kleine Meer in het zuiden van België waar we deze trip afsluiten met een 3-gangen diner. Na het diner brengt de chauffeur u rechtstreeks terug naar Leiden en komt er in de late avond een einde aan dit heerlijke weekendje Parijs.

2013parijs03

Deelname

Kosten van deze reis zijn € 149,- p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
U dient uw betaling over te maken naar onze ING rekening vóór 1 februari 2013 o.v.v. uw personeelsnummer en Parijs. De betalingsgegevens staan achterin de PV-er vermeld.
Bij deze activiteit hoort een separaat inschrijfformulier welke u kunt vinden op onze Formulierenpagina.
Wilt U zo vriendelijk zijn deze in te vullen en op te sturen/mailen naar onderstaand contactpersoon, Facilitair Bedrijf, D1-50

2013parijs04

Contactpersoon:

Louis Berger, tst. 61252 m.u.v. vrijdag of 06 – 2468 6033
E-mail: L.M.Berger@lumc.nl