Workshop fotografie Keukenhof 2013

Wanneer: zaterdag 4 mei 2013.

Waar: Keukenhof Lisse.

2013keukenhof01

Programma:

Wil je optimaal gebruik leren maken van je digitale spiegelreflexcamera, volg dan de middagworkshop op 4 mei 2013 van 13.00 tot 16.00 uur in de Keukenhof (entree inbegrepen).

Tijdens deze workshop staan je eigen camera en je eigen wensen op fotografiegebied centraal. Elke deelnemer werkt met zijn eigen camera. Dit kan een goede compact camera zijn of een spiegelreflexcamera. We hebben de beschikking over een aantal Canon EOS camera’s en objectieven die kunnen worden gebruikt indien de deelnemer niet over een camera beschikt (graag wel even van te voren melden aan de contactpersoon).

De workshop begint met een theoretisch gedeelte waar de onderwerpen van de dag worden besproken. Onder begeleiding van twee professionele fotografen wordt er gefotografeerd in de Keukenhof. Onder het genot van een drankje zal bij terugkomst elke deelnemer zijn foto-opdracht uitprinten waarna deze wordt besproken. Hierdoor leert men veel, worden gebruikte technieken duidelijk zichtbaar en ziet iedereen de resultaten van de andere deelnemers.

Er is plek voor maximaal 25 personen. Vol is Vol.

Deelname

U dient uw betaling ad € 29,- p.p. over te maken naar onze ING-bankrekening vóór 1 maart 2013 o.v.v. uw personeelsnummer en “Keukenhof”.
De betalingsgegevens staan achterin de PV-er vermeld.

2013keukenhof02

Contactpersoon:

Wilma Ouwehand, toestel 63957 m.u.v. vrijdag of 06 – 5376 7768.
E-mail W.J.Ouwehand@lumc.nl