5-daagse vliegreis Boedapest – woensdag 29 oktober tot en met zondag 2 november 2014

De inschrijving voor deze activiteit is inmiddels gesloten (26/02/2014).


Opvragen stadsgids Boedapest: [wpdm_file id=38]


Informatie die momenteel (23 oktober 2014) bekend is:

  • Heenvlucht: HV6771 op woensdag 29 oktober – geplande vertrektijd 13.15 uur (Rotterdam) – geplande aankomsttijd 15.10 uur (Boedapest)
  • Terugvlucht: HV6772 op zondag 2 november – geplande vertrektijd 20.35 uur (Boedapest) – geplande aankomsttijd 22.40 uur (Rotterdam)

Informatie betreffende parkeren, wegbrengers en ophalers: Luchthaven Rotterdam http://www.rotterdamthehagueairport.nl/parkeren

Goedkoper parkeren nabij de luchthaven: http://www.parkerenluchthavenrotterdam.nl


Van woensdag 29 oktober t/m zondag 2 november 2014 organiseren wij wederom een stedenreis: deze keer bieden wij u een reis per vliegtuig naar Boedapest aan.

U verblijft in Hotel Mercura Duna*** in Budapest.

Parlements-gebouw

Programma:

In het hart van Hongarije ligt Boedapest, een stad die door de Donau in tweeën wordt gedeeld. Aan de ene kant ligt het heuvelachtige Boeda en aan de andere kant het vlakke Pest. Wanneer u op de Citadella staat of over de Kettingbrug wandelt, kunt u van het unieke panorama van de stad genieten, wat door de UNESCO op haar werelderfgoedlijst is geplaatst.

[wowslider id="6"]

Hongarije, en Boedapest in het bijzonder, heeft een rijke geschiedenis en een heel eigen cultuur. De talrijke bezienswaardigheden, zoals het Koninklijke Paleis op de Burchtheuvel en de beroemdste katholieke Matthiaskerk, de kolossale Parlementsgebouwen, het grootste en meest gedoceerde gebouw in Hongarije, de St. Stefanusbasiliek, de grootste kerk van Boedapest, het Vissersbastion en de Burcht Boeda, als ook de vriendelijke mensen en de gezellige sfeer, maken de stad tot een zeer bezienswaardige bestemming voor uw reis.

2014boedapest03

Dag 1: woensdag 29 oktober 2014

Vertrek vanaf Luchthaven Rotterdam met luchtvaartmaatschappij Transavia.

Dag 2, 3, 4: donderdag 30 oktober, vrijdag 31 oktober, zaterdag 1 november 2014

Facultatieve excursies of dagen ter vrije besteding.

Dag 5: zondag 2 november 2014

In de loop van de namiddag vertrek terug naar Nederland.

2014boedapest04

Hotel Mercura Duna*** (Mercure Budapest Duna Hotel)

Dit hotel ligt op een centrale locatie aan de Pest kant van de indrukwekkende Hongaarse hoofdstad, dicht bij de oevers van de Donau. Het hotel biedt prachtige uitzichten op de heuvel Gellert en het Buda kasteel.

Bekijk de locatie in Google Maps

Faciliteiten: receptie, lift, lounge, ontbijtruimte en bar. Gratis internetaansluiting in het gehele hotel.

Kamer: De comfortabele kamers zijn voorzien van tv, telefoon, airconditioning en badkamer met bad of douche, toilet en föhn.

De verzorging bij dit hotel is op basis van logies en ontbijt.

2014boedapest05 2014boedapest06 2014boedapest07

Website van het hotel

Daar de excursies op dit moment nog worden samen gesteld (en dus nog niet bekend zijn) volgen deze later op de site of in de volgende PV-er.

Deelname:

De kosten van deze reis zijn € 349,- p.p.; hiervoor bieden wij u de vliegreis, transfer van en naar het vliegveld van Budapest, 4 overnachtingen en 4x ontbijtbuffet.
Toeslag 1-persoonskamer € 120,- p.p.

Excursies, andere activiteiten, lunches en diners in Boedapest zijn voor uw eigen rekening en zijn dus niet opgenomen in deze prijs.

Opgave voor deze stedenreis kan alleen door middel van uw aanbetaling van € 99,- p.p. vóór 1 april 2014 onder vermelding van: stedenreis en uw personeelsnummer.
Onze betalingsgegevens ziet u aan de rechterkant van deze pagina.

Let op: vol is vol.
We hebben 125 plaatsen beschikbaar; per 19 februari 2014 zijn er nog slechts 16 plaatsen beschikbaar.

De overige betalingsgegevens en voorwaarden vindt u op onze pagina “Inschrijven voor activiteiten“.

Omdat wij meer gegevens nodig hebben dan U kwijt kunt op het overschrijvingsformulier, verzoeken wij U tevens het inschrijfformulier, dat u kunt vinden op onze Formulierenpagina, volledig in te vullen en op te sturen naar:
Wilma Ouwehand, secretariaat PV-LUMC, J-09-116, postadres J11.

Dit formulier hebben wij nodig voor het reserveren van o.a. het hotel. U dient dit formulier volledig ingevuld in te sturen.

N.B.
Zorgt u s.v.p. zelf voor een annulerings- en reisverzekering.

De overige betalingsgegevens en voorwaarden vindt u op onze pagina “Inschrijven voor activiteiten“.

Downloaden van het inschrijfformulier: [wpdm_file id=21]

GELD

De officiële munteenheid van Hongarije is de Hongaarse forint, kortweg HUF. 1 Euro is ongeveer 270 Hongaarse forint (augustus 2014 GWK). De prijzen in Hongarije liggen onder het niveau van Nederland. Bijna overal in Hongarije vindt u voldoende pinautomaten. Met creditcards en bankkaarten kunt u uitstekend geld opnemen. Wisselkantoren vindt u ook voldoende.

Contactpersoon:

Wilma Ouwehand, tst. 63957 m.u.v. vrijdag of 06 – 53 76 77 68, e-mail: W.J.Ouwehand@lumc.nl