Koken in het LUMC voor het goede doel op de maandagen 3, 10, 17 en 24 maart 2014.

Inmiddels zijn de avonden 3 maart en 17 maart vol geboekt (update: 10/02/2014).

2014koken-vj01

Aanvangstijd: 19.00 uur.

Dit voorjaar herhalen we ons kookfestijn in de keuken van het LUMC. Nu staat creatief met bladerdeeg op het menu. We koken dit keer voor het goede doel namelijk kankerbestrijding.

Waar?

In de keuken van het LUMC op K-0.

Programma:

We proberen, niet alleen door deze activiteit maar ook andere acties, minimaal € 2.500 op te halen zodat één van onze medewerkers, Erwin de Boer, die als kok geheel belangeloos meegaat met deze Roparun, kan inschrijven, Naast deze kookinspanning, moet er ook een inspanning geleverd worden om geld op te halen voor het goede doel. Teams doen dit door het organiseren van allerlei acties, in dit geval dus een kookactie.

Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.

De cursusavonden wordt gehouden onder begeleiding van de koks Erwin de Boer en Cor Knijnenburg.

Zij leren u hoe u een 3-gangen diner kunt maken met bladerdeeg. De avond zal om ongeveer 22.15 uur eindigen met een hapje en een drankje.

Er is plek voor maximaal 20 personen per avond.

Helaas geldt voor deze activiteit: Vol is Vol.

2014koken-vj02

Deelname:

U dient uw betaling ad € 25,- p.p. vóór 15 februari 2014 over te maken naar onze ING bankrekening o.v.v. uw personeelsnummer en “Koken” en uw eventuele voorkeursdatum.

De betalingsgegevens staan aan de rechterzijde van deze pagina vermeld.

LET OP: uw betaling geldt als inschrijving. Inschrijving geschiedt op basis van binnenkomst van de betalingen.

Contactpersoon:

Louis Berger, tst. 61252, e-mail: L.M.Berger@lumc.nl