Griekenland, Rhodos, Ialyssos, Hotel Sunshine Vacation Club Rhodos****

Ook dit jaar hebben we voor de voorjaarsreis weer een mooi all inclusive hotel gevonden. Dit keer gaan we naar een ander eiland van Griekenland, namelijk Rhodos in het plaatsje Ialyssos.

Wanneer? Een 8-daagse vliegreis van zondag 25 mei t/m zondag 1 juni 2014.
Waar? Griekenland, Rhodos, Ialyssos, Hotel Sunshine Vacation Club Rhodos****.

2014rhodos_01

Programma:

Dit levendige hotel ligt net onder Rhodos-Stad in het plaatsje Ialyssos. Aan deze zijde van Rhodos staat altijd een aangenaam briesje.

Het complex bestaat uit vijf gebouwen met verschillende kamertypes. Vanuit het hotel loopt u zo het strand op, waar u gebruik kunt maken van de ligbedden. Bij helder weer ziet u aan de overkant zelfs Turkije liggen. Ligt u liever bij het zwembad dan is dat geen probleem, er zijn hier meerdere grote zwembaden. Geniet ’s middags van een Griekse lunch in de taverne bij het zwembad.

Een perfect hotel dat wij speciaal hebben uitgekozen zodat u kunt genieten van een heerlijke verzorgde vakantie.

2014rhodos_02

Deelname:

Kosten van deze reis zijn € 535,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer. Toeslag voor een eenpersoonskamer is € 150,-.

De verzorging is all inclusive, drankjes kunnen gehaald worden tussen 9 uur ’s morgens en 1 uur ’s nachts.

U dient uw aanbetaling ad € 85,- p.p. over te maken naar onze ING rekening vóór 16 januari 2014 o.v.v. uw personeelsnummer en Rhodos. De betalingsgegevens staan aan de rechterzijde van deze pagina vermeld.

LET OP: uw betaling geldt als inschrijving. Inschrijving geschiedt op basis van binnenkomst van de betalingen.

Bij deze activiteit hoort een separaat inschrijfformulier welke u ook kunt vinden op onze Formulierenpagina. Hieronder kunt u het inschrijfformulier ook opvragen c.q. downloaden.
Wilt U zo vriendelijk zijn deze in te vullen en op te sturen/mailen naar onderstaand contactpersoon: Facilitair Bedrijf, D1-50

Inschrijfformulier voor deze activiteit:

[wpdm_file id=16]

Contactpersoon:

Louis Berger, tst. 61252 m.u.v. vrijdag of 06 – 2468 6033
e-mail L.M.Berger@lumc.nl

2014rhodos_03