Wijn en spijsavond 2014
Wijn- en spijsavond 2014
Wanneer: woensdag 2 april, donderdag 3 april, woensdag 9 april en dinsdag 15 april.
Woensdag 2 april is een nieuwe datum en vervangt maandag 28 april; maandag 28 april is dus vervallen.
De avonden donderdag 3 april, woensdag 9 april en dinsdag 15 april zijn inmiddels vol geboekt [update 23/12/2013].
Waar: Jill’s Brasserie, Morsstraat 9, 2312 BK Leiden.
Programma:
Wegens groot succes organiseren we in samenwerking met Jill’s Brasserie te Leiden nogmaals de wijn- en spijsavonden. Deze bestaat uit o.a. een 4-gangen diner.
Het diner bestaat uit de volgende gangen:
- voorgerecht
- tussengerecht
- hoofdgerecht
- dessert
Dit keer is het thema voor de wijnen Australië. De Australische keuken is een verfijnde keuken met veel Europese en Aziatische invloeden…. je kunt het eigenlijk wel ‘fusion cooking’ noemen.
Bij elke gang worden 2 wijnen geserveerd en er wordt een uitleg gegeven over de gekozen wijnen en de combinatie met het gerecht.
Met eventuele dieetwensen (vegetarisch, dieet, allergieën) kan rekening worden gehouden; u kunt dit opnemen met de vermelde contactpersoon.
Deze avond begint om 18.00 uur.
Bij binnenkomst wordt een welkomstcocktail aangeboden.
Het diner wordt afgesloten met koffie of thee.
Dit arrangement wordt u aangeboden voor € 25,- per persoon.
Per avond is plek voor maximaal 35 personen, vol is vol.
Deelname
U dient uw betaling ad € 25,- p.p. over te maken naar onze ING-bankrekening vóór 15 maart 2014 o.v.v. uw personeelsnummer en “Wijn- en spijsavond”.
De betalingsgegevens staan aan de rechterzijde van deze pagina vermeld.
LET OP: uw betaling geldt als inschrijving. Inschrijving geschiedt op basis van binnenkomst van de betalingen.
Contactpersoon:
Louis Berger, toestel 61252 m.u.v. vrijdag of 06 – 2468 6033.
E-mail L.M.Berger@lumc.nl