Print Friendly, PDF & Email

Musical Billy Elliot

Deze activiteit is inmiddels vol geboekt (update 18/02/2015).

We hebben 100 kaarten, maar let op: vol is vol!!!!

Billy-Elliot-JETA-213x300

Wanneer: woensdag 25 maart 2015.

Waar: AFAS Circustheater, Scheveningen.

Verhaal:

De musical Billy Elliot, gebaseerd op de wereldberoemde film, vertelt het inspirerende verhaal van een 11-jarige zoon uit een arbeidersgezin ten tijde van de mijnstakingen in Engeland (1984-1985).

Billy zit op boksen maar belandt toevallig in een balletles. Tot zijn eigen verbazing blijkt hij hiervoor talent te hebben. Tegen de wil van zijn vader in gaat hij, onder begeleiding van zijn fanatieke balletdocente, steeds harder trainen.

Uiteindelijk mag hij auditie doen voor de Royal Ballet School in Londen. Billy hoopt zijn droom om danser te kunnen worden te verwezenlijken, hetgeen hem thuis grote problemen oplevert. Want wat is belangrijker? Een gezinsleven redden dat door politieke en sociale omstandigheden aan de rand van de afgrond staat of het geven van een kans aan een kind met een bijzonder talent?

Wilt u deze hitmusical niet missen, maak dan z.s.m. het bedrag over.

U wordt ook nog per touringcar naar Scheveningen gebracht en weer opgehaald. Vertrek zal ongeveer 18.00 uur zijn. De voorstelling begint om 19.30 uur.

Deelname

U dient uw betaling ad € 41,- p.p. over te maken naar onze ING bankrekening vóór 1 februari 2015 o.v.v. uw personeelsnummer en “Billy Elliot”.

De betalingsgegevens staan aan de rechterzijde van deze pagina vermeld.

LET OP: uw betaling geldt als inschrijving. Inschrijving geschiedt op basis van binnenkomst van de betalingen.

Contactpersoon:

Wilma Ouwehand, tst. 63957 m.u.v. vrijdag of 06 53 76 77 68
E-mail: W.J.Ouwehand@lumc.nl