5-daagse vliegreis Valencia – woensdag 18 november tot en met zondag 22 november 2015

Deze activiteit is inmiddels vol geboekt (update 30/07/2015).

Van woensdag 18 t/m zondag 22 november 2015 organiseren wij wederom een stedenreis: deze keer bieden wij u een reis per vliegtuig naar Valencia aan.

2015valencia01

Valencia, de derde stad van Spanje, heeft duidelijk haar pijlen gericht op de 21e eeuw. De internationale Spaanse toparchitect Santiago Calatrava heeft de stad met zijn revolutionaire bouwprojecten omgetoverd tot een meer dan bezienswaardige stad in Spanje.
Valencia is dynamisch, bruisend en hot!

“Ciudad de las Artes y las Ciencias” alleen al is zeer de moeite waard. Het is een stad in een stad en bestaat uit Palau de les Arts, een groot modern operagebouw, El Museo de las Ciencias, een interactief museum over wetenschap en technologie, gehuisvest in een uniek gebouw, L’Hemisferic, de laatste multimediatechnieken in een bioscoop waar zowel lasershows als Imax-films kunnen vertoond worden en Parque Oceanografico, een immens groot oceanografisch park met biotopen uit alle wereldzeeën.
Daarnaast is het oude stadscentrum met haar kleine steegjes en het bruisende dag- en nachtleven zeer aantrekkelijk om te bezoeken.

Programma:

Dag 1: woensdag 18 november 2015
Vertrek aan het einde van de middag / begin van de avond vanaf Luchthaven Schiphol met Transavia. U reist op eigen gelegenheid naar Schiphol.

Dag 2, 3, 4: donderdag 19, vrijdag 20, zaterdag 21 november 2015
Facultatieve excursies of dagen ter vrije besteding.
U verblijft in Expo Hotel Valencia ***.

Dag 5: zondag 22 november 2015
In de loop van de middag vertrek terug naar Nederland.

Expo Hotel Valencia***

Ligging: Het Expo Hotel Valencia biedt een dakterras met een seizoensgebonden zwembad (tot 1 oktober) en een panoramisch uitzicht over Valencia.
Het ligt in winkelcentrum Nuevo Centro en op 15 minuten lopen van de oude binnenstad van Valencia. Vlakbij het hotel ligt ook het metrostation Turia, van waaruit u binnen 5 minuten bij de diverse bezienswaardigheden in en nabij het centrum van Valencia bent.
Op circa 250 meter van het hotel vindt u de botanische tuinen.

[wds id=”4″]

 

Bekijk de locatie in Google Maps

Faciliteiten: Het hotel beschikt over een receptie, lift, bagageopslag, bar, lounge, ontbijtruimte / restaurant, sauna, fitnessruimte en een verwarmd buitenzwembad.

Kamers: De 2-persoons kamers zijn voorzien van een bureau, telefoon, airconditioning, televisie, minibar, en een badkamer met bad of douche, toilet en haardroger.

De verzorging bij dit hotel is op basis van logies en ontbijt.

Website van het hotel

Deelname:

De kosten van deze reis zijn € 359,- p.p.; hiervoor bieden wij u de vliegreis, transfers van en naar het vliegveld van Valencia, 4 overnachtingen en 4x ontbijtbuffet.

Tevens bieden wij u namens de PV een gratis stadswandeling en gratis fietstocht aan. Deze zullen plaatsvinden op donderdag en vrijdag.
Daar wij de aantallen deelnemers voor de stadswandeling en de fietstocht moeten doorgeven, verzoeken wij u vriendelijk om op het aanmeldingsformulier aan te geven of u wel of niet wilt deelnemen aan de fietstocht en/of stadswandeling, dit kunt u niet meer wijzigen in Valencia.

Toeslag 1-persoonskamer € 99,- p.p.

Andere excursies en andere activiteiten, lunches en diners in Valencia zijn voor uw eigen rekening en zijn dus niet opgenomen in deze prijs.

Opgave voor deze stedenreis kan alleen door middel van uw aanbetaling van € 99,- p.p. vóór 1 juli 2015 onder vermelding van: stedenreis en uw personeelsnummer.
Onze betalingsgegevens ziet u aan de rechterkant van deze pagina.

Let op: vol is vol.
We hebben 126 plaatsen beschikbaar.

De overige betalingsgegevens en voorwaarden vindt u op onze pagina “Inschrijven voor activiteiten“.

Omdat wij meer gegevens nodig hebben dan U kwijt kunt op het overschrijvingsformulier, verzoeken wij U tevens het inschrijfformulier, dat u kunt vinden op onze Formulierenpagina, volledig in te vullen en op te sturen naar:
Wilma Ouwehand, secretariaat PV-LUMC, J-09-116, postadres J11.

Dit formulier hebben wij nodig voor het reserveren van o.a. het hotel. U dient dit formulier volledig ingevuld in te sturen.

N.B.
Zorgt u s.v.p. zelf voor een annulerings- en reisverzekering.

De overige betalingsgegevens en voorwaarden vindt u op onze pagina “Inschrijven voor activiteiten“.

Downloaden van het inschrijfformulier: [wpdm_file id=46]

Contactpersoon:

Wilma Ouwehand, tst. 63957 m.u.v. vrijdag of 06 – 53 76 77 68, e-mail: W.J.Ouwehand@lumc.nl