Wijn en spijsavond 2015
Wijn- en spijsavond
Wanneer: maandag 13 april, woensdag 15 april, dinsdag 21 april, woensdag 22 april (extra avond) en donderdag 23 april.
Inmiddels zijn alle avonden reeds vol geboekt (update 09/02/2015).
Waar: Jill’s Brasserie, Morsstraat 9, 2312 BK Leiden.
Programma:
Wegens groot succes organiseren we in samenwerking met Jill’s Brasserie te Leiden nogmaals de wijn- en spijsavonden. Deze bestaat uit o.a. een 4-gangen diner.
Het diner bestaat uit de volgende gangen:
- voorgerecht
- tussengerecht
- hoofdgerecht
- dessert
Dit keer is het thema voor de wijnen Spanje. Dit land heeft zeer mooie wijnen en de keuken is zeker ook spectaculair en de smaak-combinaties zijn zeer interessant.
Bij elke gang worden 2 wijnen geserveerd en er wordt een uitleg gegeven over de gekozen wijnen en de combinatie met het gerecht.
Met eventuele dieetwensen (vegetarisch, dieet, allergieën) kan rekening worden gehouden; u kunt dit opnemen met de vermelde contactpersoon.
Deze avond begint om 18.00 uur.
Bij binnenkomst wordt een welkomstcocktail aangeboden.
Het diner wordt afgesloten met koffie of thee.
Dit arrangement wordt u aangeboden voor € 25,- per persoon.
Per avond is plek voor maximaal 35 personen, vol is vol.
Deelname
U dient uw betaling ad € 25,- p.p. over te maken naar onze ING-bankrekening vóór 15 maart 2015 o.v.v. uw personeelsnummer en “Wijn- en spijsavond”.
De betalingsgegevens staan aan de rechterzijde van deze pagina vermeld.
LET OP: uw betaling geldt als inschrijving.
Inschrijving geschiedt op basis van binnenkomst van de betalingen.
Contactpersoon:
Louis Berger, toestel 61252 m.u.v. vrijdag of 06 – 2468 6033.
E-mail L.M.Berger@lumc.nl