Hotel Tsilivi Beach***
Griekenland, Zakynthos, Tsilivi

Er zijn geen plaatsen meer beschikbaar (update 26/01/2015).

Ook dit jaar hebben we voor de voorjaarsreis weer een mooi all inclusive hotel gevonden. Dit keer gaan we naar een ander eiland van Griekenland, namelijk Zakynthos in het plaatsje Tsilivi.

Wanneer? Een 8-daagse vliegreis van zaterdag 16 mei t/m zaterdag 23 mei 2015.
Waar? Griekenland, Zakynthos,Tsilivi, Hotel Tsilivi Beach ***.

2015zakynthos01

Programma:

Bij Hotel Tsilivi Beach maken echte strandliefhebbers een sprongetje bij het zien van dit schitterende stukje Zakynthos. Gelegen tussen de hoge rotsen loopt dit heerlijke, goudgele zandstrand langzaam af in de helderblauwe zee. Het strand van Tsilivi staat bekend om het heldere zeewater en is voorzien van de blauwe vlag; gegarandeerd schoon en veilig zwemmen dus!

Het gezellige hotel is warm ingericht. Zo ook de ruime kamers die zeer comfortabel zijn en allemaal een eigen balkon of terras hebben. En er is nog meer: prima zwembaden, een gezellige bar en een groot restaurant met natuurlijk… een prachtig uitzicht over de zee.

2015zakynthos02

Deelname:

Kosten van deze reis zijn € 499,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer. Toeslag voor een eenpersoonskamer is € 140,-.

De verzorging is all inclusive, drankjes kunnen gehaald worden tussen 11 uur ’s morgens en 23.30 uur ’s-avonds.

U dient uw aanbetaling ad € 99,- p.p. over te maken naar onze ING rekening vóór 16 februari 2015 o.v.v. uw personeelsnummer en Zakynthos.
De betalingsgegevens staan aan de rechterzijde van deze pagina vermeld.

LET OP: uw betaling geldt als inschrijving.
Inschrijving geschiedt op basis van binnenkomst van de betalingen.

Bij deze activiteit hoort een separaat inschrijfformulier welke u ook kunt vinden op onze Formulierenpagina. Hieronder kunt u het inschrijfformulier ook opvragen c.q. downloaden.
Wilt U zo vriendelijk zijn deze in te vullen en op te sturen/mailen naar onderstaand contactpersoon: Facilitair Bedrijf, D1-50

Inschrijfformulier voor deze activiteit:

[wpdm_file id=42]

Contactpersoon:

Louis Berger, tst. 61252 m.u.v. vrijdag of 06 – 2468 6033
e-mail L.M.Berger@lumc.nl

2015zakynthos03