Ballonvaren

Na alle enthousiaste verhalen van afgelopen jaren, organiseren we in 2016 opnieuw een onvergetelijke tocht met een luchtballon.

Wanneer:

Diverse dagen: woensdag 6 april of woensdag 13 april of maandag 18 april 2016.

Waar: omgeving Amersfoort en Soest, het vervoer is per bus.

Programma:

Voor de liefhebbers of voor degenen die nog nooit deze ervaring gehad hebben, wordt in 2016 weer het ballonvaren georganiseerd. U heeft vast wel van familie, vrienden, kennissen of uw collega’s gehoord hoe spectaculair ballonvaren is.

Voor degenen die voorgaande jaren om de een of andere reden niet mee konden of misschien twijfelden is er nu een hernieuwde kans om uw droomwens in vervulling te laten gaan.

2013ballon01

Er zijn 3 data gepland (zie hierboven).
U dient op alle drie de data beschikbaar te zijn.
Bent u op één van deze data niet beschikbaar dan loopt u het risico om het betaalde bedrag kwijt te zijn, indien wij op een dag de lucht in gaan waarop u niet kunt.

De 3 dagen worden gereserveerd, omdat u zult begrijpen dat het ballonvaren erg afhankelijk is van het weer. Op de eerste dag wordt om 13.00 uur bepaald of er gevaren kan worden.
Zo ja, dan verwachten wij jullie om 16.00 uur bij de parkeergarage, het opstijgen zal 2 uur voor zonsondergang plaatsvinden.
Zo nee, dan zal dezelfde procedure herhaald worden op de volgende dagen.

Als het alle drie de dagen niet mocht lukken dan zal het ballonvaren worden doorgeschoven, wij zullen dan opnieuw contact met u opnemen.

2013ballon02

Er wordt opgestegen vanuit de omgeving van Amersfoort en de ballonvaart zal ongeveer 1 uur duren. Na afloop is er champagne.

U wordt gevolgd met een busje welke u naar “De Schaapskooi” in Soest zal brengen. Hier kunt u onder het genot van een drankje en een hapje napraten over deze onvergetelijke ervaring. Ook krijgt u een fraai luchtdoopcertificaat uitgereikt. U bent tijdens het ballonvaren verzekerd.

De prijs voor dit evenement komt voor PV leden op € 89,- p.p. Deze prijs is voor ballonvaren spotgoedkoop!
Eén introducé per PV-lid is altijd welkom.

Deelname

U dient uw betaling ad € 89,- p.p. over te maken naar onze ING-bankrekening vóór 18 maart 2016 o.v.v. uw personeelsnummer en “Ballonvaren”.
De betalingsgegevens staan aan de rechterzijde van dit scherm vermeld.
Let op de gewijzigde tenaamstelling van onze rekening.

LET OP: uw betaling geldt als inschrijving.
Inschrijving geschiedt op basis van binnenkomst van de betalingen.

Contactpersoon:

Hans Boekkooi, toestel 2888 of 06 – 2303 9735.
E-mail W.J.G.Boekkooi@lumc.nl