Print Friendly, PDF & Email

Hotel Sunshine Vacation Club Corfu ****
Griekenland, Corfu, Nissaki

Ook dit jaar hebben we voor de voorjaarsreis weer een mooi all inclusive hotel gevonden. We hebben een mooi 4 sterren hotel gevonden op een ander Grieks eiland, namelijk Corfu in het plaatsje Nissaki.

Deze activiteit is inmiddels vol geboekt [update 17/02/2016].

Wanneer?
Een 8-daagse vliegreis van zaterdag 28 mei t/m zaterdag 4 juni 2016.

Waar?
Griekenland, Corfu, Nissaki, Hotel Sunshine Vacation Club Corfu ****.

Programma:

Hotel Sunshine Vacation Club Corfu is een prachtig en stijlvol ingericht complex dat erg populair is bij vele (terugkerende) vakantievierders. Het hotel is gelegen op een heuvel, waardoor je bij aankomst al gelijk omgeven bent door olijfbomen en een prachtig uitzicht. En met een fantastische ligging kun je hier alle kanten op; het strand direct voor de deur en het pittoreske centrum van Nissaki op korte loopafstand.
Juist die combinatie klinkt bij veel gasten als zomerse muziek in de oren! Een plons in het zwembad kan uiteraard ook en met een uitzicht over zee is dit gelijk een prachtig plaatje.

Wat het feestje hier helemaal compleet maakt zijn de uitgebreide faciliteiten, waarbij jong en oud zich kunnen onderdompelen in een vakantie vol vermaak. Zo zijn er gedurende de dag én avond veel animatieshows, kun je volledig ontspannen in het Aphrodite wellnesscenter en zijn ook de sportieve activiteiten in overvloed aanwezig.
Ook het all inclusive programma is goed verzorgd; van Griekse gerechten in de Zorbas Taverna, tot aan Italiaanse pasta in het Mamma Mia Restaurant.
De Sunshine Bar is weer een perfect plekje als je, met een prachtig uitzicht over zee, wilt genieten van een heerlijk verkoelend drankje.

Deelname:

Kosten van deze reis zijn € 499,- p.p. op basis van een 2-persoonskamer met zeezicht. Toeslag eenpersoonskamer is € 50,- p.p. (beperkt beschikbaar).

U dient uw aanbetaling ad € 99,- p.p. z.s.m. over te maken naar onze ING rekening doch vóór 1 januari 2016 o.v.v. uw personeelsnummer en Corfu.

We hebben 80 plaatsen en vol is vol.

De betalingsgegevens staan aan de rechterzijde van deze pagina vermeld.

De verzorging is all inclusive, drankjes kunnen gehaald worden tussen 9 uur ’s morgens en 2.00 uur ’s-nachts.

LET OP: uw betaling geldt als inschrijving.
Inschrijving geschiedt op basis van binnenkomst van de betalingen.

Bij deze activiteit hoort een separaat inschrijfformulier welke u ook kunt vinden op onze Formulierenpagina.
Wilt U zo vriendelijk zijn dit in te vullen en op te sturen/mailen naar onderstaand contactpersoon: Facilitair Bedrijf, D1-50.

Contactpersoon:

Louis Berger, tst. 61252 m.u.v. vrijdag of 06 – 2468 6033
e-mail L.M.Berger@lumc.nl