De personeelsvereniging organiseert in samenwerking met Dartshop Leiden een leuk en gezellig darttoernooi.

Voor de liefhebber die wat meer wil weten van de dartsport of de liefhebber die deze sport al uitvoert en wat meer wil leren.

Wanneer?

Woensdag 2 maart 2016 van 19.00 – 01.00 uur.

Waar:

Leidse Dart Vereniging, Voorschoterweg 8B, Leiden

2016dart01

Programma:

We beginnen om 19:00 uur met een bakkie koffie/thee of, voor de echte darters, met een pilsje.
We spelen een single toernooi, inclusief een mistery spel. De deelnemers spelen dan eerst, via loting, onderling in poultjes tegen elkaar.
N.a.v. de uitslagen komt er een winnaars- en verliezersronde, welke verder gaat als knock-out systeem. Deelnemers worden naar ervaring ingedeeld.

Tijdens het toernooi zijn twee ervaren darters aanwezig om tips te geven en vragen over de dartsport te beantwoorden. Ook kan er tijdens het toernooi tegen deze darters gegooid worden.

Het betreft een all-inn arrangement, dus de hele avond wordt er voor een drankje en een hapje gezorgd. Ook het gebruik van de dartpijlen is inbegrepen.

Maar voor degene die ook zelf nog dartmateriaal wil aanschaffen krijgt hij/zij voorafgaand aan het toernooi 10% korting op dartmateriaal bij Dartshop Leiden.

2016dart02

Deelname

U dient uw betaling ad € 20,00 p.p. over te maken naar onze ING-bankrekening vóór 19 februari 2016 o.v.v. uw personeelsnummer en “Darttoernooi”. De betalingsgegevens staan vermeld aan de rechterkant van deze pagina.
Graag per mail aangeven of u wel/geen ervaren darter bent!

LET OP: uw betaling geldt als inschrijving.
Inschrijving geschiedt op basis van binnenkomst van de betalingen.

Contactpersoon

Hans Boekkooi, tst 62888 of 06-27195535
E-mail: W.J.G.Boekkooi@lumc.nl