Vanwege het enorme succes in 2011 en de regelmatige verzoeken die wij krijgen gaan we op herhaling in 2016 naar de musical Soldaat van Oranje.

Deze activiteit is inmiddels vol geboekt.

2011soldaat

Wanneer

Woensdag 12 oktober 2016.

Waar

De Theaterhangar op het voormalig militair vliegveld Valkenburg.

Verhaal

Soldaat van Oranje is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema.
Aan het begin van de oorlog ontsnapt Erik naar Engeland van waaruit hij zendapparatuur naar Nederland smokkelt en als piloot betrokken is bij bombardementen op Duitsland.
Hij wordt adjudant van Koningin Wilhelmina en ontvangt voor zijn verzetswerk al tijdens de oorlog de Militaire Willemsorde, de hoogste Koninklijke Onderscheiding.

Wilt u deze hitmusical niet missen, maak dan z.s.m. het bedrag over.
Let op!
U dient met eigen vervoer naar de voorstelling te gaan.

Parkeerkaarten kosten € 10,- of zijn online te bestellen voor € 7,75.
Het online bestellen van parkeerkaarten kan via de volgende link:
http://www.eventim.nl/Tickets.html?affiliate=ENL&doc=artistPages%2Ftickets&fun=artist&action=tickets&erid=1301713&includeOnlybookable=true

Vanaf Leiden CS kunt u ook van de pendelbus van Brouwers gebruik maken. Het tarief voor deze pendelservice bedraagt per retour € 12,- per persoon. Kaarten zijn te bestellen via de website van Brouwer’s Tours of telefonisch op 071 – 36 50 090.

De voorstelling begint om 20.00 uur.

Deelname

U dient uw betaling ad € 52, – p.p. over te maken naar onze ING rekening o.v.v. uw personeelsnummer en “Soldaat van Oranje”. De betalingsgegevens staan aan de rechterzijde van deze pagina vermeld.
Te zijner tijd ontvangt u de juiste datum en de bevestigingsbrief.

LET OP: uw betaling geldt als inschrijving.
Inschrijving geschiedt op basis van binnenkomst van de betalingen.

Alvast luisteren?

Contactpersoon

Sandra Slingerland, tel. 071 – 52 63 266, e-mail a.p.m.slingerland@lumc.nl