Leuk gezinsuitje op het water in Rotterdam..

Wanneer: zaterdag 27 augustus 2016.

Programma:

Met de bus vertrekken we vanaf de parkeergarage naar Rotterdam.
Om 14.00 uur aan boord bij Spido voor een Havenrondvaart. Middenin het drukke verkeer van zee- en binnenvaartschepen beleeft u een bijzondere vaartocht door de grootste havens van Europa. U ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan u voorbij glijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. 75 minuten lang boeiend met heldere uitleg.

Na het ontschepen van de Spido en een ritje van 10 minuten stappen we om 16.00 uur over op de pannenkoekenboot. We varen 75 minuten door de Rotterdamse wateren waar je een prachtig uitzicht hebt over de imposante skyline. De beroemde en gedurfde architectuur waar Rotterdam wereldwijd om bekend staat, is vanaf het water niet te missen!

In een ongedwongen sfeer kun je onbeperkt genieten van het pannenkoekenbuffet. Op het buffet staan versgebakken naturel, appel- en spekpannenkoeken én allerlei gerechten om de pannenkoeken mee te garneren, zoals kaas, ham, vruchtjes, jam en eitjes. Hoeveel pannenkoeken kun jij op in 75 minuten?

Na het pannenkoeken eten, is het heerlijk uitwaaien op het buitendek. Bij mooi weer kun je natuurlijk ook buiten smullen van de pannenkoeken!

Speciaal voor onze jonge gasten is er in het ruim van de Pannenkoekenboot een grote ballenbak en er zijn kleurplaten met kleurtjes, zodat ze zich geen moment hoeven te vervelen.

Rond half 6 stappen we weer in de bus richting LUMC.

Deelname:

De kosten van dit superleuke gezinsuitje zijn € 25,- per persoon voor volwassenen.
Kinderen t/m 12 jaar mogen mee voor € 15,- per persoon.
Drankjes aan boord zijn voor eigen rekening.

U dient uw betaling over te maken op onze ING bankrekening vóór 30 juni 2016 o.v.v. uw personeelsnummer, aantal personen en “Gezinsuitje”.

De betalingsgegevens staan vermeld op de rechterzijde van deze pagina, eventuele dieetwensen kunt u doorgeven aan de contactpersoon vermeld onderaan deze pagina.

Bij deze activiteit hoort een separaat inschrijfformulier welke u ook kunt vinden op onze Formulierenpagina.

Hieronder kunt u het inschrijfformulier ook opvragen c.q. downloaden. Wilt U zo vriendelijk zijn dit in te vullen en op te sturen (bij voorkeur per mail) naar onderstaand contactpersoon.

 

LET OP: uw betaling geldt als inschrijving. Inschrijving geschiedt op basis van binnenkomst van de betalingen.

Contactpersoon:

Wendy van Andel, Staf Medische Oncologie, C-07-132,
tel: 61093 (niet op woensdag), mobiel: 06-10631433, email: w.van_andel@lumc.nl