Print Friendly, PDF & Email

Heerlijk een dagje ontspannen met een busreisje naar Texel.

2016texel01

Wanneer?

Zaterdag 11 juni 2016.

Programma:

Vanaf het LUMC brengt de bus u om 8.00 uur richting Texel. Texel heeft een veelzijdig landschap dat mooi is in alle seizoenen, schilderachtige dorpjes, natuur, frisse lucht en ruimte. Wie eenmaal voor de charmes van dit 25 km lange en 8 km brede eiland is gevallen, komt terug.

Onder leiding van een geboren en getogen Texelse gids (Mevr. G. Zegers) gaat u dit eiland met een touringcar verkennen. Zij vertelt u komische verhalen en anekdotes over de bewoners van Texel en laat u de mooiste plekjes zien. De dag start met koffie/thee en gebak in de omgeving van Schagen.

In Den Helder gaan we met de touringcar aan boord van de boot. Na een vaart van ongeveer 20 minuten arriveert u in de haven van Texel. De gids staat u al op te wachten. Zij maakt met u een rondtoer over Texel.

Rond lunchtijd wordt er gestopt bij een Texels restaurant waar u een koffietafel met kroket krijgt aangeboden. In het bekende plaatsje ‘de Koog’ krijgt u de gelegenheid het dorpje te bekijken of een drankje te gebruiken. Later in de middag neemt de gids afscheid en keert u weer terug naar het Noord-Hollandse vaste land.

Omstreeks 19.00 arriveert u weer bij het LUMC.

2016texel02

Deelname

De kosten voor deze leuke dag bedragen € 26,- per persoon.
U dient uw betaling ad € 26,- p.p. voor 15 mei 2016 over te maken naar onze ING bankrekening o.v.v. Texel en uw personeelsnummer. De betalingsgegevens staan aan de rechterzijde van deze pagina vermeld.

LET OP: uw betaling geldt als inschrijving.
Inschrijving geschiedt op basis van binnenkomst van de betalingen.

Contactpersoon:

Mieke Springer, tst. 62790
E-mail: mspringer@lumc.nl