Print Friendly, PDF & Email

Hotel Palia Maria Eugenia****
Spanje, Mallorca, Calas de Mallorca

Ook dit jaar hebben  we voor de voorjaarsreis weer een mooi all inclusive hotel gevonden. We hebben een mooi 4 sterren hotel gevonden op een ander Spaans  eiland, namelijk Mallorca in het plaatsje Calas de Mallorca.

Wanneer

Een 8-daagse vliegreis van zondag 27 mei t/m zondag 3 juni 2018.

Deze activiteit is inmiddels vol geboekt [update 10/01/2018].

Waar

Spanje, Mallorca, Calas de Mallorca, Hotel Palia Maria Eugenia****

Programma

Hotel Palia Maria Eugenia heeft een bijzondere ligging op een klif. Hierdoor heb je vanaf het ruime terras bij het grote zwembad een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de schitterende, rotsachtige omgeving.

In Palia Maria Eugenia is de hele dag een animatieteam aanwezig; wil je even bijkomen van alle sporten en spellen, kom dan even heerlijk tot rust in de sauna of in één van de twee jacuzzi’s. Helemaal luxe is het aparte zonneterras met fijne loungebedden waar je (tegen betaling) heerlijk kunt genieten van het zonnetje terwijl je nipt van een koel drankje.
Fijne vakantie.

Deelname

Kosten van deze reis zijn € 585,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer (incl. 20 kg bagage en toeristenbelasting). De verzorging is all inclusive. Toeslag eenpersoonskamer is € 105,- (beperkt beschikbaar).
U dient uw aanbetaling ad € 85,- p.p. z.s.m. over te maken naar onze ING rekening doch vóór 15 december 2017 o.v.v. uw personeelsnummer en Mallorca. We hebben 69 plaatsen en vol is vol. De betalingsgegevens staan aan de rechterzijde van deze pagina vermeld.

Bij deze activiteit hoort een separaat online inschrijfformulier welke u via de onderstaande link kunt vinden. Wilt U zo vriendelijk zijn dit in te vullen.

Onze betalingsgegevens ziet u aan de rechterkant van deze pagina.
Inschrijving geschiedt op basis van binnenkomst van de betalingen.

Link naar het inschrijfformulier.

De overige betalingsgegevens en voorwaarden vindt u op onze pagina “Inschrijven voor activiteiten“.

Omdat wij meer gegevens nodig hebben dan U kwijt kunt op het overschrijvingsformulier, verzoeken wij U tevens het online inschrijfformulier, dat u kunt vinden op onze Formulierenpagina, volledig in te vullen en via onze website te versturen.
Na inschrijving ontvangt u via het door u opgegeven e-mailadres een bevestiging van uw inschrijving.

Alleen via het online inschrijfformulier, dat u ook hier kunt opvragen, kunt u zich opgeven.

N.B.
Zorgt u s.v.p. zelf voor een annulerings- en reisverzekering.

Contactpersoon:

Louis Berger, tst. 61252 m.u.v. vrijdag of 06-24 68 60 33
E-mail: L.M.Berger@lumc.nl