We hebben kaarten, maar let op: vol is vol!!!!

Deze activiteit is inmiddels vol geboekt [update 28/12/2017].

Wanneer: woensdag 21 februari 2018

Waar: Beatrix Theater, Utrecht

on-your-feet02

Verhaal:

De swingende Broadway-show gebaseerd op het inspirerende levensverhaal van Gloria Estefan en haar man Emilio. Twee grote muzikale talenten die blijven geloven in zichzelf. In elkaar. Twee doorzetters die werken vanuit hun hart. Gloria Estefan groeide uit tot de ‘Queen of Latin Pop’.

Geluk en ongeluk

Gloria ontpopt zich al op jonge leeftijd als een groot muziek- en zangtalent. Ze trouwt met jeugdliefde Emilio, die ook haar manager en producer wordt. De muziekwereld gelooft aanvankelijk niet in hun ‘Cuban-fusion’ dansmuziek. En Gloria staat niet graag in de spotlights. In 1985 beleven ze hun grote doorbraak met de megahit ‘Conga’. Vijf jaar later verongelukt hun tourbus. Gloria raakt zwaar gewond. Ze worstelt langdurig met chronische pijn en wanhoop. Uiteindelijk brengen de aanmoedigingen van Emilio haar weer ‘on her feet’. Gloria besluit tot een comeback!

on-your-feet01

Swingende musical vol hits

On Your Feet! is een waanzinnig swingende musical vol levenslust en kracht. Uiteraard met alle grote hits van Gloria en Emilio. ‘Rhythm is Gonna Get You’, ‘Conga’, ‘Get On Your Feet’, ‘Don’t Want To Lose You Now’ en ‘1-2-3’… je hoort ze allemaal. Maak je benen alvast lekker los, want stilzitten is er niet bij!

Trailer

 

Wilt u deze hitmusical niet missen, maak dan z.s.m. het bedrag over.

U wordt ook nog per touringcar naar Utrecht gebracht en weer opgehaald.
Vertrek vanaf het LUMC zal ongeveer 18.00 uur zijn – de genoemde tijd is onder voorbehoud.
De voorstelling begint om 20.00 uur.

Deelname:

U dient uw betaling ad € 49,00 p.p. over te maken naar onze ING-bankrekening vóór 1 januari 2018 o.v.v. uw personeelsnummer en “On Your Feet”. De betalingsgegevens staan vermeld aan de rechterkant van deze pagina.

LET OP: uw betaling geldt als inschrijving.
Inschrijving geschiedt op basis van binnenkomst van de betalingen.

Contactpersoon:

Wilma Ouwehand, tel. 06 – 53 76 77 68, e-mail W.J.Ouwehand@lumc.nl