Hotel Grand Blue Beach Resort*****
Griekenland, Kos, Kardamena

Ook dit jaar hebben we voor de voorjaarsreis weer een mooi all inclusive hotel gevonden. We hebben een mooi 5 sterren hotel gevonden onder de Griekse zon op het eiland Kos in het plaatsje Kardamena.

Deze activiteit is inmiddels vol geboekt.

Wanneer

Een 8-daagse vliegreis van maandag 27 mei t/m maandag 3 juni 2019.

Waar

Griekenland, Kos, Kardamena, Hotel Grand Blue Beach Resort *****

Programma

Het Hotel Grand Blue Beach Resort is een echte topper met uitgebreide faciliteiten voor jong & oud! Omgeven door groene heuvels kun je hier genieten van prachtige uitzichten over zee en het vulkanische eilandje Nisyros.
Na een klein stukje lopen sta je al in het centrum van Kardamena, waar je een ruime keuze hebt aan knusse tavernes en (souvenir)winkeltjes.
Ook de bijbehorende, levendige haven is iedere dag weer een gezellig uitje.
Bij aankomst krijg je zelfs een voucher voor een massage van 15 minuten bij het hotel.

Natuurlijk is verblijven in een nieuwe hotelkamer minstens net zo fijn. De moderne inrichting en de ruime opzet maken je verblijf hier helemaal af. Ook is het all inclusive programma een zeer fijn extraatje. Een ruime keuze aan heerlijke (internationale) gerechten staan hier dagelijks voor je klaar: je hoeft alleen nog maar aan te schuiven.
Het speelse zwembad is niet alleen heerlijk om baantjes in te trekken, maar ook ideaal om bij de naastgelegen poolbar je favoriete drankje te kunnen bestellen: Yamas, zoals de Grieken zeggen.

Een compleet hotel heeft natuurlijk genoeg vermaak in huis. Zo kun je hier lekker actief bezig zijn op de tennisbaan. Echte sportievelingen kunnen de moderne fitnessruimte induiken en er is een actief animatieteam aanwezig.
Overdag worden er regelmatig (sportieve) activiteiten georganiseerd, terwijl je ’s avonds getrakteerd wordt op leuke (familie)shows. Fijne vakantie!

Deelname

Kosten van deze reis zijn € 599,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer (incl. 20 kg bagage en toeristenbelasting). De verzorging is all inclusive. Toeslag eenpersoonskamer is € 100,- (beperkt beschikbaar).
U dient uw aanbetaling ad € 99,- p.p. z.s.m. over te maken naar onze ING rekening doch vóór 1 december 2018 o.v.v. uw personeelsnummer en Kos. We hebben 76 plaatsen en vol is vol.
De betalingsgegevens staan aan de rechterzijde van deze pagina vermeld.

Bij deze activiteit hoort een separaat online inschrijfformulier welke u via de onderstaande link kunt vinden. Wilt U zo vriendelijk zijn dit in te vullen?

Onze betalingsgegevens ziet u aan de rechterkant van deze pagina.
Inschrijving geschiedt op basis van binnenkomst van de betalingen.

Link naar het inschrijfformulier.

De overige betalingsgegevens en voorwaarden vindt u op onze pagina “Inschrijven voor activiteiten“.

Omdat wij meer gegevens nodig hebben dan U kwijt kunt op het overschrijvingsformulier, verzoeken wij U tevens het online inschrijfformulier, dat u kunt vinden op onze Formulierenpagina, volledig in te vullen en via onze website te versturen.
Na inschrijving ontvangt u via het door u opgegeven e-mailadres een bevestiging van uw inschrijving.

Alleen via het online inschrijfformulier, dat u ook hier kunt opvragen, kunt u zich opgeven.

N.B.
Zorgt u s.v.p. zelf voor een annulerings- en reisverzekering.

Contactpersoon:

Louis Berger, tst. 61252 m.u.v. vrijdag of 06-24 68 60 33
E-mail: L.M.Berger@lumc.nl