Hotel Azuline Mar Amantis***
Spanje, Ibiza, San Antonio

Ook dit jaar hebben  we voor de voorjaarsreis weer een mooi all inclusive hotel gevonden. Evenals in 2017 hebben we een mooi 3 sterren hotel gevonden op Ibiza in het plaatsje San Antonio.

Helaas is ook deze activiteit geannuleerd.

Wanneer?
Een 8-daagse vliegreis van zondag 24 mei t/m zondag 31 mei 2020.

Waar?
Spanje, Ibiza, San Antonio, Hotel Azuline Mar Amantis***

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Programma:

Hotel Azuline Mar Amantis heeft een schitterende ligging aan de baai van San Antonio Bahia en bestaat uit twee delen. Mar Amantis I ligt vrijwel aan het strand en daardoor heb je bij het zwembad en vanaf het terras een schitterend uitzicht over de baai.
 
Azuline Mar Amantis II ligt op een klein stukje wandelen van het strand en aan een wat drukkere straat met bars, winkeltjes en restaurants. Het heeft een leuk zwembad in een mooi aangelegde tuin, waar een levendige sfeer hangt. Bij dit zwembad worden allerlei spellen georganiseerd voor jong en oud. ’s Avonds kun je aanschuiven in het buffetrestaurant en voor een hapje tussendoor is er een snackbar. Na het diner zorgt het entertainmentteam voor een leuke show of musical.

Fijne vakantie!

Deelname:

Kosten van deze reis zijn € 615,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer (incl. 20 kg bagage en toeristenbelasting). De verzorging is all inclusive.
Toeslag voor een éénpersoonskamer is € 150,- (beperkt beschikbaar).

U dient uw aanbetaling ad € 115,- p.p. z.s.m. over te maken naar onze bankrekening doch vóór 1 januari 2020 o.v.v. uw personeelsnummer en Ibiza.
We hebben 72 plaatsen en vol is vol.

Bij deze activiteit hoort een separaat inschrijfformulier welke u via deze link kunt vinden.

Het online inschrijfformulier kunt u ook vinden op de Formulierenpagina.

Wilt U zo vriendelijk zijn om het online inschrijfformulier in te vullen; het wordt automatisch verstuurd naar onderstaand contactpersoon (u ontvangt een bevestiging per e-mail).

De betalingsgegevens staan aan de rechterzijde van deze pagina vermeld.

LET OP: uw betaling geldt als inschrijving.
Inschrijving geschiedt op basis van binnenkomst van de betalingen.

Contactpersoon:

Louis Berger, tst. 61252 m.u.v. vrijdag of 06 – 2468 6033
e-mail L.M.Berger@lumc.nl