Hotel Gran Canaria Princess
Spanje, Gran Canaria, Playa de Ingles

Ook dit jaar hebben  we voor de voorjaarsreis weer een mooi all inclusive hotel gevonden. We gaan dit jaar voor het eerst met de PV naar Gran Canaria. Dit is een bestemming die altijd verzekerd is van mooi weer met mooie brede stranden en heerlijk zeewater.

Wanneer?
Een 8-daagse vliegreis van donderdag 27 mei t/m donderdag 3 juni 2021.

Waar?
Spanje, Gran Canaria, Playa del Ingles,  Hotel Gran Canaria Princess

Programma:

Hotel Gran Canaria Princess is een compleet hotel, gelegen in het centrum van de populaire badplaats Playa del Inglés. Supermarkten, winkels en restaurants zijn om de hoek maar die heeft u niet nodig aangezien u all inclusive zit. Ook het mooie strand van Playa del Inglés is lopend binnen 10 minuten te bereiken. Tegenover het hotel is een bushalte en taxistandplaats , ideaal als je de hoofdstad van Gran Canaria, genaamd Las Palmas, of een andere plaats wilt bezoeken.

Het hotel heeft 2 zwembaden met comfortabele ligbedjes waar je heerlijk kunt genieten van de zon. Voor de actievelingen onder ons, zijn er genoeg activiteiten. Zin in een potje volleybal of ga jij liever voor yoga? Bij het wellness center kun je lekker ontspannen. De kamers zijn erg licht en modern ingericht. Met een heerlijk balkon en andere luxe faciliteiten kom jij niks tekort deze vakantie.

Voor een lekker hapje eten kun je terecht bij het buffetrestaurant of het à-la-carterestaurant. Hier worden lokale en internationale gerechten geserveerd. Een heerlijke cocktail of een verfrissend drankje kun je terecht bij de discobar, poolbar of lobbybar.

Deelname:

Kosten van deze reis zijn € 610,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer (incl. 20 kg bagage en toeristenbelasting). De verzorging is all inclusive.
Toeslag voor een éénpersoonskamer is € 150,- (beperkt beschikbaar).

U dient uw aanbetaling ad € 110,- p.p. z.s.m. over te maken naar onze bankrekening doch vóór 1 februari 2021 o.v.v. uw personeelsnummer en Gran Canaria.

We hebben in eerste instantie 40 plaatsen, eventuele uitbreiding is mogelijk maar niet meer na 1 februari 2021.

Bij deze activiteit hoort een separaat inschrijfformulier welke u via deze link kunt vinden.

Het online inschrijfformulier kunt u ook vinden op de Formulierenpagina.

Wilt U zo vriendelijk zijn om het online inschrijfformulier in te vullen; het wordt automatisch verstuurd naar onderstaand contactpersoon (u ontvangt een bevestiging per e-mail).

De betalingsgegevens staan aan de rechterzijde van deze pagina vermeld.

LET OP: uw betaling geldt als inschrijving.
Inschrijving geschiedt op basis van binnenkomst van de betalingen.

Contactpersoon:

Louis Berger, tst. 61252 m.u.v. vrijdag of 06 – 2468 6033
e-mail L.M.Berger@lumc.nl