Minicruise Newcastle

Deze activiteit is inmiddels vol geboekt.

Van vrijdag 9 december t/m zondag 11 december 2022 organiseren wij een minicruise naar Newcastle.

Programma

Newcastle is een stad met veel bezienswaardigheden zoals de beroemde 7 bruggen, het BALTIC-museum en het St. James’ Park. De laatste jaren heeft de stad een enorme transformatie ondergaan. Er zijn tientallen restaurants, bars en niet te vergeten vele leuke en hippe winkels bijgekomen. Dit maakt Newcastle tot een ideale citytrip bestemming.

Vrijdag 9 december 2022

13.00 uur We vertrekken met de touringcar vanaf de Parkeergarage LUMC.
14.00 uur Na een klein uurtje komen we aan bij de Terminal van DFDS in IJmuiden. U checkt in bij DFDS en we gaan met z’n allen aan boord.
17.30 uur De minicruise richting Newcastle vertrekt. U slaapt aan boord van het schip in een 2-persoons binnenhut.
19.15 uur Groep 1:  Geniet van een heerlijk dinerbuffet dat voor u klaarstaat. Hierna heeft u tijd ter vrije besteding aan boord.
19.30 uur Groep 2:  Geniet van een heerlijk dinerbuffet dat voor u klaarstaat. Hierna heeft u tijd ter vrije besteding aan boord.
  U hoeft zich geen moment te vervelen aan boord! U kunt zich ’s avonds vermaken met livemuziek en een lekker drankje of waag een gokje in het casino. Tevens is er een bioscoop aan boord! Voor jong en oud worden de nieuwste films in de bioscoop gedraaid!

 
Zaterdag 10 december 2022

07.00 uur In de vroege ochtend kunt u vanaf 07:00 uur genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet aan boord van de cruiseferry.
09.30 uur Na een ontspannen overnachting komt u de volgende ochtend uitgerust aan in Newcastle. We arriveren in de haven van Newcastle.
Een transfer naar Newcastle Centrum is voor u georganiseerd. U heeft tot 15.30 uur vrije tijd te besteden in Newcastle. Newcastle is misschien wel één van de meest verrassende bestemmingen voor een stedentrip in Engeland. Newcastle is niet eens zo groot, maar wel enorm hip, modern en eclectisch. Wandel over één van de indrukwekkende bruggen, ga uitgebreid winkelen of ga terug in de tijd van de Romeinen en bezoek het begin van Hadrian’s Wall. Uiteraard is Newcastle in december helemaal in de kerstsferen en extra leuk om te bezoeken.
15.30 uur De transfer van Newcastle Centrum naar Newcastle Haven kunt u weer nemen en het is weer tijd om aan boord te gaan van de cruiseferry.
17.00 uur De cruiseferry vertrekt richting IJmuiden, U zult aan boord slapen van het schip vanavond. U geniet net als op de heenweg van alle gemakken die het schip u biedt.
19.15 uur Groep 1:  Geniet van een heerlijk dinerbuffet dat voor u klaarstaat. Hierna heeft u tijd ter vrije besteding aan boord.
19.30 uur Groep 2:  Geniet van een heerlijk dinerbuffet dat voor u klaarstaat. Hierna heeft u tijd ter vrije besteding aan boord.

 

Zondag 11 december 2022

07.00 uur In de vroege ochtend kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet aan boord van de cruiseferry vanaf 07:00 uur.
10.00 uur We arriveren in de haven van IJmuiden. U wordt weer met de touringcar weer teruggebracht naar het LUMC. Wij hopen dat u genoten heeft van een geslaagde PV-mini-cruise!

 

Wat is inbegrepen:

 • Vervoer per bus van het LUMC – IJmuiden v.v.
 • Minicruise-arrangement DFDS-Seaways, bestaande uit:
  • Overtochten IJmuiden – Newcastle Haven v.v.
  • Busvervoer van Newcastle Haven –  Newcastle Centrum v.v.
  • 2 overnachtingen aan boord in een tweepersoons binnenhut.
  • 2x ontbijt aan boord
  • 2x dinerbuffet aan boord

Wat is niet inbegrepen:

 • Reis- en ongevallenverzekering / Annuleringsverzekering
 • Uitgaven van persoonlijke aard
 • Overige verzorging (o.a. lunches)

Éénpersoonshutten gaan op aanvraag; toeslag is € 50,-.

Deelname

U dient uw betaling ad € 99,- per persoon vóór 1 augustus 2022 over te maken naar onze ING bankrekening o.v.v. uw personeelsnummer en “Newcastle”.
U mag altijd 1 volwassen introducé meenemen.

N.B. 1
U kunt alleen mee als u een geldig paspoort heeft. Een ID kaart wordt niet (meer) geaccepteerd vanwege de Brexit.

Onze betalingsgegevens ziet u aan de rechterkant van deze pagina.
Inschrijving geschiedt op basis van binnenkomst van de betalingen.

N.B. 2
Zorgt u s.v.p. zelf voor een annulerings- en reisverzekering en een geldig paspoort.

U dient ook het online inschrijvingsformulier in te vullen om mee te reizen.

Directe link naar het inschrijfformulier: inschrijving Newcastle

Contactpersoon:

Louis Berger tst. 61252 (uitgezonderd vrijdagen) of mobiel 06-24686033
e-mail: L.M.Berger@lumc.nl of Personeelsvereniging@lumc.nl