Aan- en afmelden mailinglist PV LUMC

Zo’n 2 keer per jaar werden de leden van onze vereniging via de “papieren” PV-er geïnformeerd over de diverse activiteiten. Per 1 september zijn wij gestopt met het uitbrengen van de PV-er en zullen onze leden op de hoogte gehouden worden via de electronische nieuwsbrieven.

Het principe van een mailinglist is dat iemand zich opgeeft voor zo’n list. Vervolgens ontvangt hij of zij een e-mailbericht op het ingevulde e-mailadres, waarbij de inschrijving nog eens bevestigd moet worden. Mocht hij of zij niet meer geïnteresseerd zijn, dan kan men zich op een eenvoudige manier ook weer afmelden waarna de berichtenservice stopt. Wij hebben gekozen voor het systeem van YMLP (http://www.yourmailinglistprovider.com/nl/).

Bekijk ons Nieuwsbrieven-archief.

Middels deze pagina kunt u zich aanmelden. Na aanmelding dient het door u ontvangen e-mailbericht bevestigd te worden. Na bevestiging gaat de abonneeservice pas in.

Afmelden van de nieuwsbrief of wijzigen van uw gegevens

Dit dient u zelf te regelen; in de door u ontvangen nieuwsbrieven vindt u onderaan het bericht een link waarmee u e.e.a. kunt regelen.


Aanmelden voor onze mailinglist

Vul de onderstaande verplichte velden in om onze nieuwsbrief te ontvangen:
Naam:
E-mail adres:
Personeelsnummer:
Onze mailinglist wordt verzorgd door: